SE Den stora officiella tråden om svenskspråkiga lolkor - För Kiwifarms – i tiden

Smaug's Smokey Hole

Sweeney did nothing wrong.
kiwifarms.net
För en bunt år sedan så arbetade jag på ett ställe som hade ett par riktiga stolpskott som ledde till mycket frustration när man behövde ha att göra med dom, men på behörigt avstånd i både tid och rum så såg man det komiska i en del av deras upptåg, misstag, arbetsrutiner, tankar och åsikter samt allmäna existens på jorden.

Det blev så mycket att en polares flickvän en dag blev förbannad och sa "jag är så jävla less på det här, varje dag så pratar ni om Abdi och Ingemar, om ni ska göra det så får ni gå ut för jag orkar inte höra mer om dom!", jag kallar honom Abdi för han var somalier och det är det mest anonyma somaliska namnet som finns, Ingvar är ett bra gubbnamn och han var en gubbe.

Abdi var kanske 27-28, småfet, hade fem barn, fru och var smart som en kålrot. Men en sak kunde han och det var somalisk vetenskap! Han berättade gärna om hur saker och ting fungerar på riktigt och en röd tråd genom det hela var hatet mot allt som inte var somaliskt eller islamskt. En del saker jag lärde mig var:

* Homosexulla måste dödas och det finns en rationell anledning till det, ett skott i stjärten så slutar picken fungera för alltid och mannen blir steril.

* Det finns inga homosexuella i Somalia för dom dödar dom så fort det uppdagas att någon är homo.

* Dekadent västerländsk bögkultur förvandlar heterosexuella män till homosexuella, det är därför en del somaliska män plötsligt blir öppet homosexuella när dom flyttat till västvärlden. I Somalia var dom nämligen heterosexuella, det visste ju alla. Detta har inget att göra med att dom skulle dödas i Somalia om deras läggning blev känd.
Detta var något vi försökte resonera med honom om för att se om vi kunde få honom att se koppling med det ovanstående, men det gick inte.

Det var rätt mycket om det homosexuella faktiskt. En underlig grej var att istället för att gå runt en på vissa trånga platser på jobbet så kom han och krabb-stegade sig förbi en när man hade ryggen vänd, det var väldigt intimt/haram.

Vid ett annat tillfälle när min polare tog en sväng in i omklädningsrummet så såg han Abdi stå på huk med dörren till duschrummet på glänt och tjuvtittade på när en muskulös svart snubbe duschade.

:thinking:

Trots att han var kass på sitt jobb och mest stod och skrek i mobilen(varför pratar dom så jävla högt?) medans han försökte arbeta med en hand så hade han sin anställning tryggad. När cheferna pratade om att sparka honom så tog dom även upp att ingen kommer ju någonsin att anställa honom och han har ju fem barn.

Jag har även sett honom skrika i två mobiler samtidigt och stundvis så stoppade han ihop dom och jag antar att det är så att mobilA kunde höra/prata med mobilB. Det är så jävla märkligt för jag har sett andra somalier göra det på stan.


Sen har vi hans bästa/enda arbetskompis, gubben Ingvar. Han var kanske 57, smartare, inte kålrotskorkad som Abdi utan mer på nivån av en häst. Hyfsad på sitt jobb och gjorde sällan misstag vilket inte var så konstigt för han hade jobbat där i 35 år, han var inte och strök sig mot en heller så det var rätt bra. Men samtidigt var det plågsamt att vara runt honom för han fattade sällan vad det var som pågick. Han var lite som den korkade prästen i Father Ted faktiskt och jag förstår verkligen titelkaraktärens frustration.

Vid ett tillfälle så återberättade han vad gjort under helgen, vilket var att gå ner till videobutiken för att se om det fanns någon spännande film. Det gjorde det inte men han såg något och tänkte att han ger det en chans. Filmen var "Torsk på Tallin" och han återberättade det hela såhär (han hade väldigt underlig dialekt så jag skriver som han talade, han var inte heller svensk):
"so jag tog dena filmen 'toorsk po tallin' o trådde at det skulle vara en dokumentarr om torskfiske i Estland men dett var en dokumentaar om no jevla svensker som åker till tallin for o hoora o dom ville sen gifta sig med hoororna" och sen återberättade han hela filmen dokumentären och vad han tyckte och tänkte om det som skedde.

Abdi var Ingvar bästa/enda arbetskompis och vice versa, när dom slog samma sina intellekt så blev det ganska roligt.

Vid ett tillfälle så hade Ingvar varit på bio, det han sett var Ratatouille och som han hade vana att göra så återberättade han hela filmen när han och Abdi stog och jobbade. Abdi trodde att det var något som hänt och att det hade var i nyheterna han sett det.
Han berättade att det var en råtta som drev en restaurang och Abdi tände till, "det är inte lagligt!", han berättade om råttan som styrde kocken genom att sitta under kockmössan och dra honom i håret, "är råttorna på kocken? Dom måste stänga", hälsomyndigheten dyker upp, "de får ta bort råttorna", osv.
Ingvar förstod aldrig att Abdi inte förstod att det var en komedi han sett. Det var inte ens någon direkt språkförbistring att skylla på, dom var båda bara väldigt speciella.

edit: Kom just ihåg under en lunch då Abdi satt och klagade/skröt om hur svårt det var att vara muslim här och dom behöver ha med sig ett kort som listar alla tillsatser och deras koder så dom kan vara säkra att på att det dom köper inte har något som kommer från en gris. Det är en börda vi aldrig kommer att uppleva säger han, vi pekade då ut att han satt och åt en baconburgare och det ledde till en intensiv diskussion om huruvida bacon var en fläskprodukt eller inte. Diskussionen slutade i vad man kan kalla oavgjort.
 
Last edited:

Smaug's Smokey Hole

Sweeney did nothing wrong.
kiwifarms.net
Det er sånn i Norge også.


Norge är rätt bra på satir, ser man på danmark så finns det en del roligt/morsomt där också. Fast då inser man att sverige kanske bara är dåliga på det nuförtiden.

Abdi var även en av de som blev märkbart fetare under ramadan, eftersom han inte kunde dricka vatten så klunkade han i sig te som hade ungefär fem sockerbitar per kopp, det var odrickbart sött. Samtidigt var han för vek för att arbeta ordentligt så han lallade runt i sina hungerkramper, det måste ju respekteras då det är en annan kultur och religion.
Då det var kvällskift så var hans lunch satt när solen gick ner i Mecka och då, utan att överdriva, så hade han en plastback med friterade somaliska piroger som han stoppade i sig. (dom är rätt goda, men jag har främst ätit dom kenianska). Så han tryckte i sig en back med piroger och en stor termos te som har mer socker i sig än cola. Sen var han för mätt, dåsig och svullen för att jobba ordentligt, men det måste man ju respektera, kultur och religion och allt det där.
 

Knojkamarangasan_#4

Best gem
kiwifarms.net
Förresten många har nog hört om det, men den där hjärndöda och i befriade blatten från tiktok Elias Afen är fan en riktigt execeptionell individ. Han har blivit ganska ökänd av folk på svenska youtube (som jag avskyr förresten men såg en användare som hade gjort några okej videos i pyrocynical like style om honom) och herregud, grabben verkar ju vara helt störda. Stereotypen av en "kaozblatte" om jag någonsin sett det. Sedan är han ju även "känd" på tiktok vilket är ett starkt varningtenken, men i princip creepar han på 14 och minus tjejer, vill ha nakenbilder på hans snap osv (typ över 100 pers har blivit kontaktade inkluderat youtuben snubben som catfishade honom) Skitblaskan aftonbladet har t om skrivit om det och i true lolcow fashion var det första Elias gjorde att hota med att JAG SKA STÄMMA DIG BROR, herregud och den där advokaten postade en riktigt tough guy bild på hans insta, det är fan comedy gold. Som sagt flashback och youtube har redan snackat mycket om det men tyckte det var värt att nämna.

Skiter fullständigt i om det stämmer eller inte men älskar en trahfire som denna, och respektblattar som skrike "RaSiSt" som Elias eller vad han nu heter pisses me off.

aisha chan.jpegtough guy.png (svårt att hitta bra kvalité eftersom han direkt privatiserade sitt instagram)
Videorna som startade det hela


Flashback tråd

 

ATaxingWoman

Professional Tax Investigator
True & Honest Fan
kiwifarms.net
Väldigt talande att inte en käft i ledet mellan inlämning och publicering sade "nä vänta lite här" innan artikeln dök upp i Aftonbladet https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/XgpPe7/borde-vi-importera-politiker-fran-uzbekistan
Borde vi importera politiker från Uzbekistan?
Visst är det fint att Sverige har lagt miljarder på urfolks kamp för sina rättigheter? Andra länders urinvånare alltså. Våra egna verkar vi ju skita fullständigt i.

I veckan inledde Högsta domstolen fallet svenska staten mot samebyn Girjasgällande jakt-och fiskerättigheter. Förhandlingen pågår just nu och utfallet kan bli avgörande för samerna.

Sofia Jannok sätter ord på det: ”Den här striden visar svenska statens riktiga ansikte – när urbefolkningen måste gå till domstol för att försvara våra rättigheter till våra förfäders land.”

För om det är något staten inte velat ska avslöjas är det denna skamfläck: den historiska och pågående koloniseringen av vårt eget urfolk. Vi kränker samernas rättigheter så pass illa att vi fått stark kritik från Nicaragua och Uzbekistan. Men få känner till något om det.

För vad vi känner till beror på vad som framhävs och inte minst: vad som döljs. En generande historik sopas under mattan, och man gör inte upp med ett förflutet vars fotspår man fortfarande vandrar i. På tal om att dölja så är den pågående rättegången brutalt underrapporterad.

På ett internationellt sammanträde om mänskliga rättigheter i Paris förra året fick representanter från olika länder möjlighet att ställa frågor till svenska regeringen. Jag tog chansen att fråga om hyckleriet i att Sverige var drivande i att ta fram den FN-konvention (ILO 169) som skulle se till att urfolks markrättigheter respekteras men sedan konsekvent vägrat ratificera den. Trots att FN:s rasdiskrimineringskommitté och andra organ upprepat att vår lagstiftning är för svag och att vi bryter mot bindande konventioner för mänskliga rättigheter.

”Du vet för mycket”, råkade en uppenbart obekväm representant från regeringen svara innan hon drog svepskälet – det är under utredning. Jo, tack. Saken har utretts i 30 års tid!!!

Undanflykter för att slippa ta ställning. Men det är precis det man gör.

För under tiden regering och riksdag underlåter att agera har staten och företag brett ut sig på marken man lovat skydda. Samer har fått liv raserade, renar har dött i tusental och ett ovärderligt kulturarv har gått förlorat. Som om detta inte var nog har institutioner ännu inte tillgodosett samernas krav på repatriering. Rimligtvis vore det ett absolut minimum att återlämna släktingars likdelar som stals för rasbiologisk forskning, så att de kan få begravas.

Men nej. Inte ens det.

Genom att gömma sig bakom utredningar har politikerna svikit sina påstådda ideal, men framförallt sina medmänniskor. Man har valt pengar framför principer och företag framför folket. För det är självfallet pengar det handlar om. Anledningen till koloniseringens början, fortsättning och orsaken att vi vet så lite. Det starkaste intresset utifrån vilket vi inordnar våra liv och underordnar andras.

Som John Stauffer från Civil Right Defenders förklarar för SvD: ”Vi pratar om skog, gruvor, vattenkraft och vindkraft och man vinner inga politiska röster för att kämpa för samers rättigheter. Däremot finns röster att förlora”.

9 av 10 planerade gruvor ligger inom känsligt renbetesland. Uppenbarligen står massa potentiella ekonomiska vinster och politiska poäng på spel.

När politikerna inte driver kampen måste vi göra det. Jag vill tro att bristen på engagemang i samernas situation grundar sig i att för många vet för lite. För det här förtrycket ska inte få förekomma. Vi behöver alla lyssna och läsa på mer för att sedan kräva att politikerna vi röstar på ska agera och slutar undvika ämnet. Om det inte finns tillräckligt många politiker som bryr sig så får vi helt enkelt skapa dem. För vi ska väl inte behöva importera dem från Nicaragua eller Uzbekistan?
 

Quieres?

kiwifarms.net
Är det sant att Lennart Bladh är död? Står massa om det på Flashback men vissa säger att han bara gått under jorden och bytt identitet. Andra säger att de ringt och bekräftat att han dog den 24:e september.
 

ATaxingWoman

Professional Tax Investigator
True & Honest Fan
kiwifarms.net
Är det sant att Lennart Bladh är död? Står massa om det på Flashback men vissa säger att han bara gått under jorden och bytt identitet. Andra säger att de ringt och bekräftat att han dog den 24:e september.
Det verkar så ja. Jag har för mig att @Big Nasty nämnde att Skatteverket hade bekräftat hans död
 

Big Nasty

CYBERGUNT 2021
kiwifarms.net
Det mest sannolika är att han är död. Men som så mycket annat med Lennart så är allt väldigt rörigt. Det bli inte bättre av att tidigare i somras så dog en helt annan Lennart Bladh och någon av mantisarna försökte trolla folk till att tro att the real deal hade dött då.

Flera ur hans fan club verkar ha ringt till Skatteverket och fått dödsfallet bekräftat. I dagsläget så ser det ut som att det här har hänt:

19/9: Lennart laddar upp en video på Youtube. Han filmar sin TV och pratar i bakgrunden. Det verkar som han mår mycket dåligt.

22/9: Någon kommer och hälsar på Lennart. Lennart är på gott humör och verkar må bra.

24/9: Någon ringer till Lennart men får inget svar. I efterhand har det fastställts att han dött detta datum.

1/10: Lennart anträffas död. Dödsfallet utreds. Han har varit död i 1 vecka.

Edit: Även de som ansvarar för hans boende bekräftar dödsfallet. Han bodde i dagsläget i en lägenhet med boendestöd istället för på ett gruppboende, det är därför det kan ha gått så lång tid innan dödsfallet upptäcktes.
 
Last edited:

Horny girl near you

kiwifarms.net
View attachment 902966
View attachment 902969

Asså mens konst är så jävla vidrigt. Feminism sure om du känner för det, men är tanken att vi ska börja måla urin på målningarna i tunnelbanan också? Fattar inte varför en kroppsvätska är så jävla viktig att behöva få kastat i ansiktet varje morgon.

Anyway här är det svenska orginalet till det jag postade i någon vegan tråd. Från morsans egen facebook. Om jag var underbetald mattant och fick det här fuck-you-brevet i handen hade jag knockat henne utan betänkligheter. Anti GMO kulten är så störd. Snackade med en naturkunskapslärare härom dagen som på riktigt trodde att en high-tech korsbefruktning kunde förändra ungarnas DNA.
Det utsuddade namnet är förstås Witus.

Diet sve.jpg
 
Last edited by a moderator:

Pandamic

Gör det nu!
kiwifarms.net
Anyway här är det svenska orginalet till det jag postade i någon vegan tråd. Från morsans egen facebook. Om jag var underbetald mattant och fick det här fuck-you-brevet i handen hade jag knockat henne utan betänkligheter. Anti GMO kulten är så störd. Snackade med en naturkunskapslärare härom dagen som på riktigt trodde att en high-tech korsbefruktning kunde förändra ungarnas DNA.
Det utsuddade namnet är förstås Witus.

View attachment 974608
1. Vafan får unghelvetet äta egentligen?
2. >okey
 

deeman

Seinor Geinus.
kiwifarms.net
Någon som sitter på info om "Snigeln från Torsby"?, finns en handfull klipp på tuben och han verkar vara ett original av den skrikiga sorten. Lite Drachenlordvarning när han börjar gapa. Första klippet finns även utan pålagda kommentarer för den som hellre vill se det, men tog denna för den har ett bonusklipp i slutet,
 
Last edited:

Big Nasty

CYBERGUNT 2021
kiwifarms.net
Snigelnvideorna är legendariska, har faktiskt postat en i en annan tråd här för länge sedan. Oerhört svårt att dechiffrera vad det är han vrålar om, och vad ett "sporreluder" är verkar det inte som någon har lyckats lista ut. Man måste nog vara från Torsby för att kunna få den fulla historien om den här gubben.

Gillar hans Elviströja. Under en period verkade det som om det var mer eller mindre norm att alla efterblivna och psykfall skulle gilla Elvis Presley. Eilert Pilarm var det mest kända exemplaret. Jag tror han slutade med sina Elvis-eskapader när det började klarna litet i huvudet på honom.
 

deeman

Seinor Geinus.
kiwifarms.net
Snigelnvideorna är legendariska, har faktiskt postat en i en annan tråd här för länge sedan. Oerhört svårt att dechiffrera vad det är han vrålar om, och vad ett "sporreluder" är verkar det inte som någon har lyckats lista ut. Man måste nog vara från Torsby för att kunna få den fulla historien om den här gubben.

Gillar hans Elviströja. Under en period verkade det som om det var mer eller mindre norm att alla efterblivna och psykfall skulle gilla Elvis Presley. Eilert Pilarm var det mest kända exemplaret. Jag tror han slutade med sina Elvis-eskapader när det började klarna litet i huvudet på honom.
Det är "Sparreluder" han säger, alltså ett luder från Spanien, han skriker ju på ungdomarna i understa videon att de är Spanjorska horungar och allt annat, så geografi verkar vara ett övrigt intresse.

Eilert tröttnade och sålde all sin memorabilia :( Tyckte han var för skön, kan fortfarande inte förstå hur orkestern i bakgrunden kunde med att ändra takten där det krävdes då Eilert saknade den känslan.
 

Zamzz

kewl cat
kiwifarms.net


På tal om Linnéa Claesson... jag tror att hon gott och väl har gjort sig förtjänt titeln Sveriges största lolko vid det här laget. Synd att antagligen bara svenskar känner till vem hon är för tycker fan hon förtjänar sin egen tråd här på KF 😉
 

fcgh vgcf

newfag
kiwifarms.net
Jag minns en video som cirkulerade runt min vängrupp där två bollpojkar körde igenom en snorrestad i Skaraborg (Falköping tror jag) som vevade ned rutan för att gräla med stadens alla fyllon och den enda anledningen att jag minns det är för att videon fick upp till 100 tusen visningar och fick varenda liten humla att skriva meterlånga Youtube kommentarer om hur jävliga bollpojkarna var för att de vågade fucka med hemlösa narkomaner.

Alltså skrev jag bara ut detta för att jag vill se om någon har source för den videon för den fick mig att skratta. Tack och hej.
 

Big Nasty

CYBERGUNT 2021
kiwifarms.net


På tal om Linnéa Claesson... jag tror att hon gott och väl har gjort sig förtjänt titeln Sveriges största lolko vid det här laget. Synd att antagligen bara svenskar känner till vem hon är för tycker fan hon förtjänar sin egen tråd här på KF 😉
Även dom som är på henne hårdast på nätet - Haveristerna/IRM/Hatklubben- verkar vara rätt bakom flötet. Dom beefar duktigt med Cissi Wallin också.

EDIT:

Så här på Lucia så passar jag på och slänga in litet renodlat kändisskvaller i den här tråden:

Gert Fylking är inte en så stor snuskgubbe som man kan anta - HAN ÄR VÄRRE!

Jobbade med en kille som hade en kusin som var strippa. Fick veta att hon fick ett uppdrag som Lucia (i endast lackstring och elljuskrona) på en fetishklubb. Gertan var där i full lädermundering. Han vill göra obehagliga saker med unga tjejer.
 
Last edited:

Similar threads

Top