• ”I cried at DisneyLand. I can't even masturbate anymore.”
 1. The site will be going down for maintenance on February 24th for the XenForo 2 upgrade. Read more. (Update Feb-13)

SE Mikael Westergren / Rutger Widell / Smirre Kirax / Smirre Räv / Rävmannenfurry-autisten, hobby-satanisten, vapenrättsaktivisten, fotfetishisten och shintopredikaren

Discussion in 'Internationale Clique' started by Foxwarrior, Nov 7, 2018.

Forum Guidelines

Post new threads in Proving Grounds. Information about this board is found in this thread.

 1. Låt mig introducera furry-autisten, hobby-satanisten, vapenrättsaktivisten, fotfetishisten samt shintopredikaren Mikael Westergren (fd. Rutger Widell) aka. Smirre Kirax ; sedan länge dubbad sveriges i särklass roligaste psykfall! I dagsläget är han 43 år gammal, bor på styrt boende i Finja och hans närvaro på nätet är än idag lika stark och neurotisk som för tio år sedan.


  [​IMG]

  Smirre är livrädd för förföljelse men publicerar trots detta känslig information och dokument från myndigheter osv. offentligt utan eftertanke (den enda grupp han litar på att inte mobba och förfölja honom är furries, som så klart är de enda som faktiskt gör det). Han har tidigare till följd av verklig och inbillad mobbing försökt begå självmord utan framgång bla. genom att lägga sig på en tågräls utanför sin bostad.

  Kirax har varit aktiv online sedan andra hälften av nittiotalet och hans huvudsakliga aktiviteter består av att uppdatera sina websidor/bloggar, ladda upp opassande videor på youtube, förtala sigsjälv under täcknamn och fantisera om sin fiktiva rävarmé "Fox Power Rangers" med objektiv att utplåna mänskligheten. Att det är han själv som skriver dessa hatmeddelanden bevisades slutgiltigt på Chan-brädet SpChan där admin fixade så att en liten räv-ikon dök upp vid alla poster publicerade från Smirres IP-adress.

  Det finns extremt mycket material att läsa igenom då han arkiverar mycket på sin blogg Rävskogen samt sin Googlesida Smirre online och den alternativa sajten Smirres Furrysida. Han har även relativt nyligt skapat en alternativ blogg enbart i syfte att publicera inlägg riktade mot sigsjälv drivna av ett obegripliga självhat. En annan plats där hatinläggen hopar sig är svenska Kanal 4 där han kan sitta i timtal och posta inlägg efter inlägg om hur han själv är en ond satanisk pedofil osv.. Den första tråden har över 2000 poster skrivna av trådskaparen Smirre på egen hand.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Vid sidan av dedikerade sidor om människojakt och rävpoesi är en av de mest intressanta delarna av Smirres Googlesida Filarkivet. Där finns Smirres skoluppsatser från Särskola och Komvux samt en hel del han skrivit själv på kul och för att ventilera sina problem; i bla. dokumenten "SPChan-insidenten våren 2011", "Händelserna på Sveafur", "Religionsproblem på jobbet" och "Därför hoppade jag av T4Vux" beskriver smirre hur det gått tokigt för honom på internet och i verkliga livet till följd av egna handlingar.

  För den som är sugen på mer konkret vansinne bjuder han även på dokument så som "Love Animals in the name of 666", "Bygg en eldkastare", "Welcome to Year Zero - Hail Satan - Chantråd" och "Formellt brev till Statsministern" där han förklarar hur Sveriges rävar är i behov att utrustas med attackhelikoptrar och kanoner ( i syfte att kunna skydda sigsjälva mot jägare).

  Utöver att skriva sina texter ritar Smirre pornografiska/hatiska teckningar och spelar in korta videoklipp där han främst på olika sätt hotar sina "fiender" Assar Nilsson, Lars Ohlsson, Mattias Bjäreke, Daniel Jönsson, Anna Norkåker m.fl.. Han är aggressiv och hatisk mot dem eftersom de är resurspersoner som aktivt försökt få honom till att fokusera mindre på de sysslor som uppenbarligen är mest skadliga och pröva andra aktiviteter som omväxling.

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]

  Det finns mycket att säga om Smirre men det bästa sättet är att själv browsa och uppleva honom.
  Länklista:
   

  Attached Files:

  • Winner Winner x 15
  • Informative Informative x 10
  • Horrifying Horrifying x 1
  #1 Foxwarrior, Nov 7, 2018
  Last edited by a moderator: Dec 1, 2018
  Foxwarrior

  Foxwarrior Yiff yiff

  kiwifarms.net
 2. Det var verkligen på tiden att vi fick en svensk tråd

  Jag kände inte alls till honom. Vilken dåre han verkar vara ...
   
  • Agree Agree x 6
  ATaxingWoman

  ATaxingWoman Professional Zombie Hunting Tax Investigator

  kiwifarms.net
 3. Han är verkligen gränslös och det hela eskalerar stadigt med åren helt utan att någon eggar honom eller ens orkar bry sig.
   
  • Feels Feels x 1
  Foxwarrior

  Foxwarrior Yiff yiff

  kiwifarms.net
 4. Finns det något nytt saftigt skvaller om honom?
   
  ATaxingWoman

  ATaxingWoman Professional Zombie Hunting Tax Investigator

  kiwifarms.net
  • Informative Informative x 9
  • Like Like x 1
  • Winner Winner x 1
  Null

  Null Ooperator

  kiwifarms.net
 5. Tack för tråden! Äntligen lite läsning på svenska här också, trodde vi skulle vara tvungna att följa med Simon Öhlunds våldtäkts- och självmordsfantasier i all evighet. Hade verkligen inte hört om den här killen tidigare.
   
  • Like Like x 3
  Danskjaevel

  Danskjaevel Salus Sueciae

  kiwifarms.net
 6. ATaxingWoman

  ATaxingWoman Professional Zombie Hunting Tax Investigator

  kiwifarms.net
 7. Fan, hade en dag tänkt skriva om honom själv men blev aldrig av. Glad dock att någon äntligen fick det gjort, har själv kollat igenom hans aktivitet på SveaFur och han verkar vara något av en meme där.

  Han postade tre bilagor från Försäkringskassan på en sida av nån jävla anledning, står en del om han själv. De är från 2007 och har dom sparade.

  hsSnq.jpg
   
  • Informative Informative x 2
  Wannock

  Wannock One Knock Life™

  kiwifarms.net
 8. I can't read German or whatever gobbledy gook language this is but good thread. It's very detailed and the cow is super funny to look at.
   
  • Agree  x 10
  • Dumb  x 4
  • Like  x 3
  • Dislike  x 3
  • Feels  x 3
  •  x 2
  • Autistic  x 1
  • Deviant  x 1
  2odastream

  2odastream r/Drama queen

  kiwifarms.net
 9. Jag tittade på några av de YouTube-filmer som han hade lagt ut från när han var liten. Det verkade som om det var i samband med att ifrågasätta barnmisshandel. Vad pratades om var hur pappa var våldsam alkoholist och olika andra gånger där han upplevde hemska saker. Bland annat var han en gång tvungen att vara i en källare där han bara hade hundmat att äta.

  Men den värsta historien han berättade var att han hade fått en tv från den serbiska grannen. Inte för at titta på, men som en leksak. Jag skulle säga att det inte är en bra idé och ge ett autistiskt barn en CRT Tv som ett hobbyprojekt. Om du inte vill bli av med honom. Något som inte verkar helt osannolikt.
   
  • Informative Informative x 3
  #10 BSV, Dec 1, 2018
  Last edited: Dec 1, 2018
  BSV

  BSV Vidar Viking Elvi
  Verified True & Honest Fan

  kiwifarms.net
  • Agree Agree x 8
  • Like Like x 5
  • Informative Informative x 2
  #11 Gustav Schuchardt, Dec 1, 2018
  Last edited: Dec 2, 2018
  Gustav Schuchardt

  Gustav Schuchardt TERF war now!

  kiwifarms.net
 10. bra gjort op. Det är alltid intressant att se en utländsk lolcow få lite dragkraft plus det är roligt att prova ett annat språk varje gång i taget.
   
  Jerry_ smith56

  Jerry_ smith56 The man in black

  kiwifarms.net
 11. Herregud. Hade aldrig hört talas om den här människan, vilket stolpskott. Och alltid furries. Verkligen alltid furries.
   
  • Agree Agree x 3
  PrincessJupiter

  PrincessJupiter Kiwi of Caring
  True & Honest Fan

  kiwifarms.net
 12. Men för helvete, finns furries i sverige nu också?
   
  • Feels Feels x 5
  • Late Late x 2
  Gutpuke

  Gutpuke I'm a doctor

  kiwifarms.net
 13. Heja Sverige!

  Nästan lite överraskande att han inte är transa också...
   
  • Agree Agree x 4
  Big Nasty

  Big Nasty very large animal feces on property

  kiwifarms.net
 14. Sverige hva faen
   
  • Feels Feels x 1
  Benine Bovine

  Benine Bovine Won’t push you off a cliff. Can’t spell.

  kiwifarms.net
 15. Allt furries är snuskhummer.
   
  • Agree Agree x 1
  Gustav Schuchardt

  Gustav Schuchardt TERF war now!

  kiwifarms.net
 16. Good thread, but I really need to brush up on my French
   
  • Feels Feels x 5
  • Agree Agree x 1
  kiwifarms.net
 17. Jag får en del Phil-vibbar av den här snubben: Lågintelligent autist med vanföreställningar och förföljelsekomplex som är besatt av själva idén med att tillhöra en kontroversiell och marginell grupp, i det här fallet furriesar och veganer istället för anarkister och transingar.

  Annars så är hans livsbana rätt typisk för ett svenskt slan av den typen: Särskola till Komvux till att sitta i ett skjul ute på landet och runka kuken till naturprogram på SVT. Han verkar inte vara tillräckligt mentalt stabil för ett jobb på Samhall så det blir till att vara hemma och ruttna istället.

  Det här med att en mycket ointelligent person tror sig kunna få andra insydda av polisen genom att skicka hotelser till sig själv eller andra under falskt namn känns väldigt typiskt svenskt, finns flera exempel på idioter som försökt sig på det.

  Här finns en gammal tråd på Flashback om när han promotade sitt politiska parti "Vulpin Liberalerna":

  https://www.flashback.org/t330793

  I tråden finns ett påstående om att en mentalskötare en gång varit tvungen att ta till våld då "Smirre" varit nära att tända eld på dennes hund.

  Notera också citatet där han omnämner Mark Merlino, Mike Hirtes' fiende no. 1, som "skaparen av furry fandom".
   
  • Informative Informative x 2
  #18 Big Nasty, Dec 1, 2018
  Last edited: Dec 1, 2018
  Big Nasty

  Big Nasty very large animal feces on property

  kiwifarms.net
 18. vad fan....
   
  Hecate

  Hecate My skin crawlith

  kiwifarms.net
 19. Hahaha det brevet til den svenske regjeringa om at rever burde få våpen, kanoner og fly...
  Jeg ler meg ihjel.
   
  • Like Like x 2
  • Agree Agree x 1
  Tamamo No Mae

  Tamamo No Mae Gaooo~

  kiwifarms.net
 • About Us

  The Kiwi Farms is about eccentric individuals and communities on the Internet. These people are commonly referred to as Lolcows and are each distinct thanks to their erratic public behavior. Spectators are encouraged to join discussion. The wealth of opinions and knowledge shared by users is what has enabled this peculiar fringe community to thrive despite the incredible adversity and contention brought by those we discuss.

  We do not place intrusive ads, host malware, sell data, or run crypto miners with your browser. If you experience these things, you have a virus. If your malware system says otherwise, it is faulty.

 • Supporting the Forum

  BTC: 1LXpv9FUiazGB2LVyS44cTTEQFc8CBgPYi

  BTC+SW: bc1qwv5fzv9u6arksw6ytf79gfvce078vprtc0m55s

  ETH: 0xc1071c60ae27c8cc3c834e11289205f8f9c78ca5

  LTC: LNjmyhxThrTMY4izBdcdWqvW287LmCB6bg

  XMR: 438fUMciiahbYemDyww6afT1atgqK3tSTX25SEmYknpmenTR6wvXDMeco1ThX2E8gBQgm9eKd1KAtEQvKzNMFrmjJJpiino

Copyright © 2016 Lolcow LLC
This website may contain offensive or adult content.
Discontinue browsing if it is illegal or against your wishes to see such material.
All content belongs to their respective authors and does not represent Lolcow LLC.
We have not been served any secret court orders and are not under any gag orders.